Ingredients
125 gr. De mantega
125 gr. De sucre morè
1 ou petit, batut
225 gr. De farina
Sal
2 cullerades de cafè de canyella
Nou moscada
Abans de començar, poseu el forn a calentar a 190º.
1.
Bateu
la mantega i el sucre fins que quedi una consistència esponjosa. Afegiu l’ou
(ja batut) a poc a poc, sense deixar de batre.
2.
Tamisa
la farina, canyella, una miqueta de sal i nou moscada. Barreja-ho tot bé per
formar una bola de massa ferma.
3.
Posa
una mica de farina sobre la taula i pel corró (en castellà: rodillo). Estira la
massa fins que quedi un gruix de mig centímetre.
4.
Talla
la massa amb la forma que vulguis. Fes una bola amb la massa que et quedi i fes
més figures.
5.
Distribueix
les figures de massa a safates ja greixades i posa-les al forn entre 12 i 15
minuts fins que es comencin a daurar.
Si les treus del forn i encara són toves no et preocupis que ja es posarán dures quan estiguin fredes.
Les galetes les va fer la Rut Jariod d'aquest llibre: Mi primer libro de cocina
No hay comentarios:
Publicar un comentario