Galetes



Ingredients

125 gr. De mantega
125 gr. De sucre morè
1 ou petit, batut
225 gr. De farina
Sal
2 cullerades de cafè de canyella
Nou moscada


Abans de començar, poseu el forn a calentar a 190º.

1.      Bateu la mantega i el sucre fins que quedi una consistència esponjosa. Afegiu l’ou (ja batut) a poc a poc, sense deixar de batre.
2.      Tamisa la farina, canyella, una miqueta de sal i nou moscada. Barreja-ho tot bé per formar una bola de massa ferma.
3.      Posa una mica de farina sobre la taula i pel corró (en castellà: rodillo). Estira la massa fins que quedi un gruix de mig centímetre.
4.      Talla la massa amb la forma que vulguis. Fes una bola amb la massa que et quedi i fes més figures.
5.      Distribueix les figures de massa a safates ja greixades i posa-les al forn entre 12 i 15 minuts fins que es comencin a daurar.

Si les treus del forn i encara són toves no et preocupis que ja es posarán dures quan estiguin fredes.




Les galetes les va fer la Rut Jariod d'aquest llibre: Mi primer libro de cocina

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...