Pa de pessic de iogurt



Ingredients

1 iogurt de llimona
1 mida de iogurt d'oli suau
2 mides de iogurt de sucre blanc o morè
3 mides de iogurt de farina
3 ous
1 sobre de llevat en pols
Mantega


Buidem el iougurt en un bol i utilitzem el recipient per calcular les mides dels ingredients. 
Encenem el forn a 180ºC per anar-lo escalfant.
En un bol gran comencem per afegir els 3 ous i el sucre, i ho barregem amb un batedor o unes barnilles. Hi afegim l'oli i el iogurt, barrejant després de cada ingredient nou. I per últim, afegim la farina i el llevat tamisats amb l'ajuda d'un colador.

Agafem un motlle i l'untem amb mantega i farina, i hi posem tota la barreja. Ho fem coure al forn durant uns 30 minuts, o fins que després de punxar-lo amb un ganivet aquest en surti net.


El pa de pessic el va fer la Gemma de Melimelum

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...