Ingredients
1 iogurt
de llimona
1 mida de
iogurt d'oli suau
2 mides
de iogurt de sucre blanc o morè
3 mides
de iogurt de farina
3 ous
1 sobre
de llevat en pols
Mantega
Buidem el
iougurt en un bol i utilitzem el recipient per calcular les mides dels
ingredients.
Encenem
el forn a 180ºC
per anar-lo escalfant.
En un bol
gran comencem per afegir els 3 ous i el sucre, i ho barregem amb un batedor o
unes barnilles. Hi afegim l'oli i el iogurt, barrejant després de cada
ingredient nou. I per últim, afegim la farina i el llevat tamisats amb l'ajuda
d'un colador.
Agafem un
motlle i l'untem amb mantega i farina, i hi posem tota la barreja. Ho fem coure
al forn durant uns 30 minuts, o fins que després de punxar-lo amb un ganivet
aquest en surti net.
El pa de pessic el va fer la Gemma de Melimelum
No hay comentarios:
Publicar un comentario